GOEDE VOORNEMENS VOOR 2017

Heeft u goed voornemens voor 2017?

Goede voornemens zijn vaak gedoemd te mislukken!goede voornemens

Door de goede voornemens op te schrijven en op een zichtbare plek te hangen, wordt je herinnerd aan jou voornemen. Je zult dan beter stil staan bij jou goede voornemen. Stel ook geen onmogelijke doelen waarvan je eigenlijk al weet dat je ze niet vol kunt houden.

Wil jij in 2017 besparen zonder dat je er veel voor doet? 

Besparen op energie: Veel mensen laten de adapters van verschillende apparaten in het stopcontact steken. Oplossing: koop één, twee of drie verdeelstekkers met een aan-en-uit schakelaar. Zorg ervoor dat je al deze apparaten in deze verdeelstekkers steekt. Loop vervolgens voordat je gaat werken en naar bed gaat even langs de uit-knop en zet ze allemaal uit.

Besparen op huishoudelijke artikelen: Houdbare produceten zoals tandenpasta, toiletpapier of wasmiddel zijn in de aanbieding vaak een stuk goedkoper. Indien je voldoende plek in huis hebt kun je daar gebruik van maken en goed inslaan. Je hebt het toch nodig en het blijft lang goed.

Besparen dor bewust te zijn van je uitgaven: Pin in het begin van de week een bedrag waarvan je denkt te kunnen leven. Je staat versteld wat je allemaal uitgeeft door het gemak van een pinpas! Krijg zo overzicht en word bewust van al je uitgaves. Ga niet dagelijks naar de winkel. Dan blijft je vaak veel meer aan je vingers hangen. Daar zijn de winkels namelijk op ingericht!

Als een je een tijdje bewust met je geld omgaat merk je dat je steeds vindingrijker wordt. Hou dus vooral vol!

Beloon jezelf me het geld dat je over houdt!

Kijk Met Roel Sniekers van Sniekers Financieel Maatwerk of jij kunt besparen op je verzekeringen!

Tel Roel: 06-50228307

 

Product: Sparen