Vragen? Bel Roel 06- 50 22 83 07 | Mail info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Een verandering in uw levenssituatie vraagt om een verzekering check.De beste deal voor uw verzekering!

 

Laat uw verzekeringen en financiële situatie bij iedere verandering in uw levenssituatie nakijken.

Soms is een verandering klein en soms is een verandering ingrijpend groot. Naast een persoonlijke verandering kan er ook een verandering in de wet- en regelgeving optreden. Dit kan ook uw financiële situatie en verzekeringen kan beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de stijgende AOW-leeftijd. Sniekers Financieel Maatwerk kijkt (vrijblijvend) samen naar uw situatie en brengt uw nieuwe financiële situatie in kaart. Daarna geven wij advies over mogelijke keuzes die u kunt maken. Wij begeleiden u vervolgens in de verdere stappen om zo uw keuzes uit te voeren. Sniekers Financieel Maatwerk is een onafhankelijk financieel adviesbureau. Waardoor wij u een passend en onafhankelijk advies geven. Bovendien werkt Sniekers Financieel Maatwerk met voordelige prijzen.

Hoe komt Sniekers Financieel Maatwerk aan de voordelige verzekering prijzen?

Wij doen dat anders dan vele anderen. Sniekers Financieel Maatwerk kiest ervoor om zicht niet te laten betalen door een verzekeringsmaatschappij. Waarom? Om echt onafhankelijk te zijn. U ziet dat ook terug op de polis. Zo kan het voorkomen dat wij u bij dezelfde verzekeraar een goedkopere premie kunnen bieden met dezelfde voorwaarde. Wij bieden u daarnaast een een service abonnement. Wat houdt dit serviceabonnement in? Advies en verzekeringen van een onafhankelijke tussenpersoon en daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar. In geval van schade maar ook voor vragen van klanten. Verder controleert Sniekers Financieel Maatwerk jaarlijks of de verzekeringen die u heeft beter kunnen, dus tegen een betere premie of voorwaarde. Dat doen we voor de verzekeringen die u via onze bemiddeling heeft afgesloten maar ook voor verzekeringen die u elders heeft lopen. Wel zo makkelijk! Klik hier om meer te lezen over onze service abonnementen.

Liever uw verzekeringen online berekenen?

U kunt ook zelf uw verzekeringen afsluiten gewoon vanuit uw luie stoel dat noemen we execution only. Dan kiest u zelf de verzekering en bijbehorende voorwaarden die bij u past. Daarna zult u bij eventuele schade deze zelf moeten verhalen op de aansprakelijk tegenpartij. Wilt u dit niet dan? Dan  kunt u Sniekers Financieel Maatwerk hiervoor inschakelen.  Wij begeleiden bij het verhalen van de schade. Natuurlijk zitten er dan wel kosten aan verbonden. Wij bespreken deze kosten van tevoren met u.


Bereken online uw Premie


 

– Gaat Door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige Prijzen –

Back to Top