Vragen? Bel Roel 06- 50 22 83 07 | Mail info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Dit wist u nog niet van uw financieel adviseur

Roel Sniekers

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Mijn naam is Roel Sniekers.  Als Onafhankelijk Financieel Adviseur draag ik zorg voor uw Verzekeringen en Hypotheek. Daarnaast adviseer ik ook in Moeilijke Financiële Situaties, belastingen en pensioenen. Sinds 2012 werk ik met passie aan Sniekers Financieel Maatwerk (SFM). Mijn bedrijf is actief in Limburg en Noord-Brabant. Mijn werk is mijn hobby, ik vind niets mooier dan een financiële puzzel zo voordelig mogelijk op lossen. Naast mijn werk heb ik me van 2010 tot 2014 ingezet voor de lokale politiek. Waardoor Gemeente Leudal de starterslening kan aanbieden. Naast spelen met cijfers, is motor rijden ook mijn passie. Samen met mijn vrouw heb ik drie kinderen. We vinden het heerlijk om met het gezin naar het bos te gaan, een potje voetbal te spelen of ’s avonds een gezellige spelletje te spelen.

Marloes Sniekers

Website Beheer en Marketing

Mijn naam is Marloes Sniekers. Vanaf 2016 houd ik mij bezig met het beheer en het bouwen van de website van Sniekers Financieel Maatwerk. Verder draag ik zorg voor de marketing van Sniekers Financieel Maatwerk. Daarbij heb ik oog voor Maatwerk, mogelijk maken van voordelige prijzen en 24/7 Persoonlijke Service.
In mijn vrije tijd doe ik graag cursussen. Ik heb onder andere een cursus PR en Marketing gedaan, WFT- Basis, Contact-clown binnen de psychogeriatrie, SEO, EHBO bij baby’s en kinderen, VVE Bekwaam, Schminken. Ik ben graag creatief bezig. Voor 2016 ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de psychogeriatrie. 

Sniekers Financieel Maatwerk

Omdat iedereen aandacht verdient’


– Gaat Door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige Prijzen –

Back to Top