Tips om te besparen op je verzekeringen: BESPAREN OP JE VERZEKERINGEN – SFM

Besparen op je verzekeringen kan vaak wel!

Ervaring leert dat als je eenmaal verzekerd bent er vaak niet meer naar omgekeken wordt. Toch kan vergelijken van je verzekeringen geld besparen.

5 tips om te besparen op je verzekeringen.

1. Controleer de dekking. 

Komt je dekking nog steeds overeen met de daadwerkelijke situatie? Bij autoverzekeringen zie je vaak dat de auto nog “allrisk” is verzekerd terwijl de premie niet in veBesparen op je verzekeringen. Sniekers Financieel Maatwerk verzekerd Urhouding staat tot de waarde van de auto. Ook het aantal te rijden kilometers is van invloed op de hoogte van de premie.

2. Vergelijk één keer per jaar en kijk of je kunt besparen op je verzekeringen.

Verzekering vergelijken is misschien niet de meest leuke tijdsbesteding die je kunt bedenken, maar het geeft je inzicht in de diverse verzekeringen verzekeraars aanbieden. Dit inzicht kan ervoor zorgen dat je andere keuzes maakt en je verzekering blijft aansluiten bij je situatie.

4. Nog meer besparen op je verzekeringen?

Bij verzekeringsmaatschappijen kun je vaak extra korting krijgen door per jaar te betalen. Ook andere gespreide betalingsmogelijkheden kunnen korting opleveren.

5. Informeer bij uw financieel adviseur

Een adviseur is vaak bekend met de verzekeringen en kan een verzekeringsvergelijk goed voor je uitvoeren. Het vergelijken op premie kan een risico met zich meebrengen omdat een vergelijking uit moet gaan van een vergelijking op voorwaarden en prijs.

Kortom appels met appels vergelijken.

Kijk samen of jij kunt besparen op je verzekeringen. Roel Sniekers van Sniekers Financieel Maatwerk helpt u graag verder.

Bel /App/ Mail: 06-50228307 / info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Onafhankelijk Financieel Adviseur-Verzekering-Hypotheken-Ittervoort- Limburg-Noord-Brabant

Bekijk ook onze facebook pagina