Nieuwe website!

De nieuwe website is online voor Sniekers Financieel Maatwerk! Uw onafhankelijk financieel adviseur in Limburg.

Hypotheken, verzekeringen, financieel advies belastingaangifte voor particulieren en bedrijven.

Dagelijks ziet, leest of hoort u via de krant, uw smartphone, internet, televisie of mailbox wel iets over verzekeringen, hypotheken of geldzaken. Meestal zijn het reclames om u over te halen een financieel product af te sluiten. Het ene aanbod lijkt nog aantrekkelijker dan het ander. Welk bedrijf, persoon of bank achter al die verschillende reclames zit, blijft in veel gevallen onduidelijk. En toch wilt u zaken goed geregeld hebben. Weinig dingen in het leven zijn immers zeker. En u kunt zich tegen veel zaken in het leven verzekeren. Maar weet u of u niet te veel verzekeringen hebt afgesloten of juist te weinig? En hoe weet u of u niet teveel premie betaalt? Het online regelen van verzekerings- en geldzaken lijkt een vrijblijvende, populaire en makkelijke handelswijze. De vraag is echter of u dat op deze manier wilt doen en of u hier een goed gevoel bij heeft. Ervaring heeft mij en andere klanten geleerd dat het twijfelachtig is of u veel geld bespaart door álle geldzaken via internet te regelen. Dat is ook de reden dat ik u uit overtuiging mijn diensten aanbied. Ik ben Roel Sniekers. En ik ben onafhankelijk financieel adviseur in Limburg. Geen virtuele contactpersoon via internet. Gewoon iemand zoals u. Geboren en getogen in Ittervoort en daar nog steeds woonachtig. Na mijn studie heb ik van verzekeringen, pensioenen en hypotheken mijn vak gemaakt. Vanuit mijn kantoor zoek ik al jarenlang voor mijn klanten de juiste balans tussen zekerheid en de kosten die die zekerheid met zich meebrengt.

onafhankelijk hypotheekadvies venlo eindhoven roermond

Dat kan ik ook voor u doen! Ik kies ervoor om op een persoonlijke manier  uw verzekeringen, pensioen(en) en hypotheek, onder de loep te nemen. Ik vraag door tot ik alles goed op een rijtje heb. Dat verbaast klanten wel eens. De vragen die ik stel hadden ze van te voren niet verwacht en juist dát maakt het verschil! Op mijn kantoor werk ik alles uit en daar zet ik mijn conclusies duidelijk en overzichtelijk op papier. Daarbij gaat het om het zorgvuldig in kaart brengen van uw risico’s waarbij ik u zal adviseren met welke producten deze risico’s het beste afgedekt kunnen worden. Ik ben onafhankelijk. Dat geeft mij en daardoor u een grote mate van vrijheid om zaken te doen met alle verzekeraars, hypotheek en financieringsverstrekkers. Daarbij adviseer ik u maatschappijen die regelmatig op polisvoorwaarden worden beoordeeld en waarvan ik de ervaring heb dat ze zaken snel en betrouwbaar afhandelen.

Ik vraag door tot ik alles goed op een rijtje heb. Dat verbaast klanten wel eens. De vragen die ik stel hadden ze van te voren niet verwacht en juist dát maakt het verschil! Want alleen door goed te luisteren en door te vragen kom ik erachter wat klanten écht nodig hebben en dat is vaak toch anders dan dat ze zelf in gedachten hadden. Deze aanpak heeft het vertrouwen van mijn huidige klanten. Het vertrouwen dat u nodig heeft als het om geldzaken gaat. Ik span mij in het vertrouwen steeds weer waar te maken en adviseer ieder op maat omdat geen mens hetzelfde is en hetzelfde wil als het om zekerheden en verzekeringen gaat.

Ook verzorg ik de financiële- en salarisadministratie, btw- en belastingaangifte voor bedrijven.

Een kleine ondernemer heeft het vaak druk. Een goed teken! De financiële- en salarisadministratie, btw- en belastingaangifte goed bijhouden kost tijd. Niet het leukste klusje dat vaak in het weekend of in de avonduren gedaan moet worden. Ik verzorg administratieve diensten voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Om het voor u als ondernemer betaalbaar en overzichtelijk te houden, werk ik met abonnementen. Een abonnement bestaat uit een vast pakket diensten en werkzaamheden voor een vaste aantrekkelijke prijs.

Bekijk de prijzen in de folder.