80% van de mensen heeft zijn telefoon verzekerd – SFM

Telefoon gevallen en flinke Schade! Verzekerd?

Krijg ik mijn Geld terug via de Inboedelverzekering?

Standaard of allrisk inboedelverzekering?

Een standaard inboedelverzekering dekt geen schade aan je telefoon door stoten, vallen of water! De standaard inboedel verzekering dekt wel de schade door brand, storm, hagel en bij een inbraakDan moet het toestel natuurlijk wel in je woning aanwezig zijn!

De allriskverzekering dekt schade aan een kapotte telefoon!

Of de schade het gevolg van een brand of vallen is, dat maakt geen verschil, hij dekt plotselinge onvoorziene gebeurtenissen. De Allrisk verzekering heeft ook nadelen. Hij is duurder! Maar daar was je zeker al vanuit gegaan. Waar je misschien niet bij stilstaat is dat het eigen risico ook hoger is! Hierdoor worden kleine schades uitgesloten. Waarom? De afwikkeling van een schade kost veel tijd en tijd is kostbaar!Je heb dus wel vaak een eigen risico dat je zelf zult moeten betalen, de verzekering vult de rest van het bedrag aan.  Via de algemene voorwaarden wordt schade door onzorgvuldigheid uitgeBesparen op je verzekeringen. Sniekers Financieel Maatwerk verzekerd Usloten! 

Waarop letten bij het afsluiten?

Punt één: past de dekkingsvorm bij jou situatie?  Punt twee is nog belangrijker: Stel de juiste verzekering som vast! Let daarbij bijvoorbeeld op de waarde van de aanwezige elektronica en gaat de verzekeraar uit van de nieuwwaarde of de dagwaarde?

Voorkomen van schermschade is ook een optie!

Er zijn mooi rubberen hoesjes op de markt voor onhandige telefoons. Maar is dat voor jou telefoon helaas te laat? Lees dan de voorwaarden van je verzekering en bij twijfel: bel je verzekering!

 

Een inboedelverzekering moet zo goed als mogelijk bij jou situatie aansluiten. Een inboedel verzekering is maatwerk! Heb jij je inboedelverzekering helemaal op je persoonlijke situatie afgestemd of twijfel je?

Neem nu contact op met Roel van Sniekers Financieel Maatwerk. (SFM)

06-50228307/ info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Roel heeft een kleine twintig jaar ervaring en denkt in maatwerk voor jou!

Sniekets Financieel Maatwerk- SFM

 

 

 

 

 

 

Product: inboedelverzekering