8 Tips voor kopers tijdens de NVM Open Huizen Dag!

8 Tips voor jou als koper tijdens de NVM Open Huizen Dag!

Ben je op zoek naar je droomhuis? Of wil je verhuizen vanwege je buurt? De NVM Open Huizen Dag kan je helpen om snel en makkelijk een aantal huizen te bekijken. Je kunt via deze weg een objectieve eerste indruk krijgen. Wees tijdens de bezichtiging altijd netjes tegen de verkoper en geef geen kritiek over zijn inrichting!

De Financieel adviseur van Sniekers Financieel Maatwerk geeft je 8 tips

  1. Bekijk jou financiële mogelijkheden met een betrouwbare financieel adviseur voordat je besluit te verhuizen.
  2. Maak een wensenlijst met belangrijke eisen voor je huis en buurt. En omschrijf waarvoor en waarom je wil verhuizen.
  3. Bekijk op Funda welke woningen meedoen aan de NVM Open Huizen Dag en welke huizen voor jou budget en locatie in aanmerking komen. Het merendeel van de woningen zijn tussen 11.00 en 15.00 uur te bezichtigen, maar dit kan lokaal wel eens afwijken. Bekijk van tevoren de tijden.
  4. Stel een maximum aan huisbezoeken tijdens de Open Huizen Dag en maak een handige route.
  5. Bekijk vanavond of morgenavond de omgeving. Hoe ziet de omgeving er ’s avonds uit? (in ieder geval een avond voor de NVM Open Huizen Dag)
  6. Vraag tijdens de Open Huizen Dag altijd waarom verkopers hun woning verkopen.
  7. Maak tijdens of direct na de bezichtiging ook een verslagje met de pluspunten en minpunten van de woning en neem een aantal punten mee in overweging hoe dat binnen jullie financieel plaatje past. Bespreek het met een financieel adviseur.
  8. Vooral: Raadpleeg van tevoren al een hypotheekadviseur in de buurt en verstrek die alvast een werkgeversverklaring en een overzicht van BKR-registraties. Je kunt terecht bij Roel Sniekers. Hypotheek adviseur Limburg en Noord-Brabant.

Droomhuis gevonden? Nu nog verhuizen!betrouwbaar Financieel Adviseur Midden Limburg

Als je wil weten wat je kunt lenen voor je droomhuis, kun je vrijblijvend met Roel een afspraak maken! info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl / www.sniekersfinancieelmaatwerk.nl of 06-50228307

 

Product: Hypotheek