Vragen? Bel Roel 06- 50 22 83 07 | Mail info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Verandering verzekering:

Wij werken aan deze pagina om u in de toekomst beter van dienst te zijn. Excuses voor het ongemak!

Een verandering in uw levenssituatie vraagt om een verzekering check.


Bij welke verandering controleer ik mijn verzekering?

Laat uw verzekeringen en financiële situatie bij iedere verandering in uw levenssituatie nakijken. Soms is de verandering klein en soms is de verandering ingrijpend groot.

Naast een persoonlijke verandering, kan er ook een verandering in de wet- en regelgeving optreden, die uw financiële situatie en verzekering kan beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de stijgende AOW-leeftijd. Hierboven staan een aantal veranderingen die in uw leven kunnen plaatsvinden. Wij hebben ervoor gekozen om deze verandering toe te lichten omdat wij over die situaties de meeste vragen krijgen. Maar natuurlijk vinden er veel meer veranderingen plaats in een mensenleven.

Sniekers Financieel Maatwerk kijkt (vrijblijvend) samen naar uw nieuwe situatie en brengt uw nieuwe financiële situatie in kaart. Daarna worden er adviezen gegeven, over mogelijke keuzes die u kunt maken. Wij begeleiden u vervolgens in de verdere stappen om zo uw keuzes uit te voeren. Sniekers Financieel Maatwerk is een onafhankelijk financieel adviesbureau . Hierdoor geven wij u een passend en onafhankelijk advies. Bovendien werkt Sniekers Financieel Maatwerk met voordelige prijzen. Want wij doen het anders dan vele anderen. Sniekers Financieel Maatwerk kiest er namelijk voor, zicht niet te laten betalen door een verzekeringsmaatschappij. Meer hierover kunt u vinden op onze pagina verzekering.
 
 
Bent u nog gezond verzekerd? Laat uw polissen regelmatig nakijken. Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met Roel op.
 
Disclaimer| Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. Uw rechten op dekking en dienstverlening staan in uw polis.


Gaat door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige prijzen

 

Back to Top