Vragen? Bel Roel 06- 50 22 83 07 | Mail info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

LINKS

Via onderstaande links kunt u nuttige informatie vinden die u kan helpen.

Autoriteit Financiële Markten (AFM)
De AFM is de toezichthouder die onder andere tot taak heeft om regels te maken en te handhaven die een goede adviespraktijk borgen. U vindt hier terug wie een vergunning heeft in het register. Maar ook kunt u zelf controleren of bijvoorbeeld een hypotheekadvies-traject goed is verlopen. Het kost even tijd, maar het is een goed hulpmiddel om te controleren of u over alles geïnformeerd bent.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op onderstaand logo’s
Afbeelding2Afbeelding1
Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
De stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) voert de regeling uit. In feite is dit een garantieregeling waarbij de stichting zich borg stelt voor u tegenover de geldverstrekker. Er zijn normen en voorwaarden aan verbonden. Kijk eens rond op deze site. U kunt bijvoorbeeld zien wat u binnen de normen verantwoord kunt lenen en of u ervoor in aanmerking komt.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op onderstaand logo

Afbeelding3

Starterslening

De starterslening is een initiatief om starters op de woningmarkt op weg te helpen als zij net niet die woning kunnen kopen binnen de financiële mogelijkheden. U leest er meer over en kunt kijken of uw gemeente een starterslening ondersteunt door op het logo te klikken.

Afbeelding4

Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH)

De SEH zet zich in voor het belang van de hypotheekadviseur en de goede naam van de financiële sector. Alleen adviseurs die met regelmaat vakbekwaamheidstoetsen afleggen krijgen de kwalificatie ‘Erkend Hypotheekadviseur’. Aansluiting is niet verplicht, maar voor u als consument wel een zekerheid dat wij ons best doen om vakbekwaamheid en deskundigheid op hoog niveau te houden. Via onderstaand logo kunt u meer informatie vinden.

Afbeelding5

Klachteninstituut Financiële Diensten (Kifid)
Het kan voorkomen dat u een klacht heeft over ons of een andere financiële dienstverlener. Wij hopen natuurlijk dat u zich in geval van klachten eerst bij ons meldt, zodat wij kunnen kijken wat wij hieraan kunnen doen. Mochten we er echter niet uit komen, dan kunt u terecht bij Kifid.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op onderstaand logo

Afbeelding6

Back to Top