Voordelige Prijzen | 24/7 Service | 06 - 50 22 83 07 | info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Sniekers Financieel Maatwerk

Omdat iedereen aandacht verdient’

Roel Sniekers

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Mijn naam is Roel Sniekers.  Als Onafhankelijk Financieel Adviseur draag ik zorg voor uw Verzekeringen, Hypotheken, Belastingen, Pensioenen en andere Moeilijke Financiële situaties die aandacht verdienen.  Sinds 2012 werk ik met passie aan Sniekers Financieel Maatwerk (SFM)! Mijn bedrijf is actief in Limburg en Noord-Brabant. Van 2010 tot 2014 heb ik me  ingezet voor de lokale politiek. Daardoor kan Gemeente Leudal de starterslening aanbieden. Mijn werk is mijn hobby, ik vind niets mooier dan een financiële puzzel zo voordelig mogelijk op lossen. Naast spelen met cijfers, heb ik ook mijn passie gevonden in motor rijden. Ik heb samen met mijn vrouw drie kinderen. We vinden het heerlijk om met het gezin naar het bos te gaan. Een spellen avond of een potje voetbal slaan we ook zeker niet over!

Marloes Sniekers

Website Beheer en Marketing

Mijn naam is Marloes Sniekers. Vanaf 2016 houd ik mij bezig met het beheer en het bouwen van de website van Sniekers Financieel Maatwerk. Verder draag ik zorg voor de marketing van Sniekers Financieel Maatwerk. Sniekers Financieel Maatwerk staat voor: Allerlaagste Rentes – 24/7 Persoonlijke Service – Maatwerk – Voordelige prijzen! In mijn vrije tijd doe ik graag cursussen. Ik heb onder andere een cursus PR en Marketing gedaan, WFT- Basis, Contact-clown binnen de psychogeriatrie, massages, EHBO bij baby’s en kinderen, VVE Bekwaam, Schminken. Ik ben graag creatief bezig. Voor 2016 was ik 10 jaar werkzaam binnen de psychogeriatrie. 

 


– Gaat Door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige Prijzen –

Back to Top