Vragen? Bel Roel 06- 50 22 83 07 | Mail info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Download hier uw documenten

Vergelijkingskaart van Sniekers Financieel Maatwerk

Vanaf 2009 zijn alle Financieel dienstverleners verplicht een informatiedocument voor u ter beschikking hebben. Dit informatiedocument wordt de vergelijkingskaart genoemd. U kunt de vergelijkingskaart ongevraagd inzien. In de vergelijkingskaart kunt u lezen wat we doen en waarvoor u ons kunt inschakelen. Maar ook een schatting van het aantal uren dat wij aan bepaalde werkzaamheden besteden en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Let op, dit zijn schattingen. Als u een eenvoudige opdracht heeft kunnen de kosten meevallen, maar als uw situatie erg ingewikkeld is kunnen de kosten hoger zijn.

Vergelijkingskaart Hypotheek afsluiten
Vergelijkingskaart Risico's Afdekken
Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Privacybeleid

Sniekers Financieel Maatwerk respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Wij verwerken deze persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wilt u meer weten lees dan hoe Sniekers Financieel Maatwerk omgaat met uw privacy via de onderstaande link.
gegevensbescherming Sniekers Financieel Maatwerk

Werkgeversverklaring

Dit formulier dient uw werkgever in te vullen als u een hypotheek aanvraagt. Hierop staat welk soort contract u heeft, hoelang dat nog loopt en wat u per jaar verdient aan vast salaris en variabele inkomsten. Let op, u mag niets zelf invullen. Er mag niets extra worden bijgeschreven en de werkgeversverklaring wordt het liefst met een blauwe pen ingevuld.

Download Werkgeversverklaring

Budgetteringsformulier

Op deze lijst kunt u uw inkomsten en uitgaven invullen. Het beste is als u de afschriften van een paar maanden erbij neemt. Daarop ziet u meestal precies wat u betaald aan verzekeringen, energie, telefoon etc. Heel goed om nu eens te kijken waar uw geld blijft en wat u per maand overhoudt. Zeker als u een woning wil kopen.

U kunt ook voor een persoonlijk budgetadvies van het Nibud kiezen. U krijgt zo ook overzicht waar u in vergelijking met andere gezinnen meer of minder geld aan besteed. U vergelijkt uzelf dus met de norm. 

download budgetteringslijst


– Gaat Door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige Prijzen –

Back to Top