Vragen? Bel Roel 06- 50 22 83 07 | Mail info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Dienstverleningsdocument, Werkgeversverklaring of Budgetteringsformulier

Hieronder treft u documenten aan die u kunt downloaden.

Dienstverleningsdocumenten Sniekers Financieel Maatwerk

Vanaf 2009 zijn alle Financieel dienstverleners verplicht een informatiedocument voor u ter beschikking hebben. Dit informatiedocument wordt het dienstverleningsdocument genoemd. U kunt het dienstverleningsdocument ongevraagd inzien. In het dienstverleningsdocument kunt u lezen wat we doen en waarvoor u ons kunt inschakelen. Maar ook een schatting van het aantal uren dat wij aan bepaalde werkzaamheden besteden en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Let op, dit zijn schattingen. Als u een eenvoudige opdracht heeft, kunnen de kosten meevallen, en als uw situatie erg ingewikkeld is, kunnen de kosten hoger zijn.

hypotheek-vraag-Ittervoort-Limburg
risico afdekken hypotheek
vermogen opbouwen

Werkgeversverklaring

Dit formulier dient uw werkgever in te vullen als u een hypotheek aanvraagt. Hierop staat welk soort contract u heeft, hoelang dat nog loopt en wat u per jaar verdient aan vast salaris en variabele inkomsten. Let op, u mag niets zelf invullen. Er mogen geen extra dingen worden bijgeschreven. En het liefst met blauwe pen.

werkgeversverklaring

Budgetteringsformulier

Op deze lijst kunt u uw inkomsten en uitgaven invullen. Het beste is als u de afschriften van een paar maanden erbij neemt. Daarop ziet u meestal precies wat u betaald aan verzekeringen, energie, telefoon etc. Heel goed om nu eens te kijken waar uw geld blijft en wat u per maand overhoudt. Zeker als u een woning wil kopen.

budgetteringslijst-Hypotheekadvies-verzekeringen-Ittervoort-Limburg


– Gaat Door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige Prijzen –

Back to Top