Ik ga op wintersport vakantie en neem mee een...: REISVERZEKERING – SFM

reisverzekering

Ik ga op wintersport en neem mee een… juiste reisverzekering!

Jou zorgverzekering dekt ook de kosten in het buitenland, maar mogelijk wel maar gedeeltelijk.  Heb je een aanvullende zorgverzekering met 100% dekking van de zorgkosten in het buitenland?

Dan zou je geneigd zijn om bij je reisverzekering geen zorgkosten mee te dekken. Met deze aanname moet je opletten want het verschilt per verzekeraar wat wordt verstaan onder een volledige dekking van de zorgkosten. Het kan zomaar zo zijn dat je aanvullende zorgverzekering bijvoorbeeld geen gipsvlucht verzekerd. Informeer bij jou zorgverzekering wat binnen de dekking valt. Ook kan het zijn dat je in bijvoorbeeld Zwitserland, Oostenrijk of Scandinavische landen in (privé-)ziekenhuizen behandeld wordt waardoor de kosten voor een behandeling hoger wordt dan in Nederland. Jou zorgverzekering keert maximaal het bedrag uit dat in Nederland gebruikelijke is. Door een reisverzekering met de dekking ‘geneeskundige kosten’ en wintersportdekking af te sluiten kom je niet voor vervelende financiële verassingen te staan. Verder kan het ook hadnig zijn een pechhulpverzekering af te sluiten indien je niet lid bent van de ANWB

Soorten reisverzekeringen

Annuleringsverzekering, kortlopende en doorlopende reisverzekering en een pechhulp verzekering.

Voor welke verzekering je kiest hangt ervan af hoe vaak je op vakantie gaat. Let dan wel op de dekking! Heb je een doorlopende reisverzekering controleer dan van te voren of op de polis staat vermeld dat de verzekering ook voor de wintersport dekking biedt.

Voorbeelden van gebeurtenissen waar een reisverzekering met wintersport dekking vergoeding geeft

Opnam in een plaatselijk ziekenhuis,  een ongeval, beschadiging/verlies of diefstal, en vroegtijdig naar huis keren in verband met familie omstandigheden.

Ga je op wintersportvakantie en neem je deze dekking niet, dan neem je het risico dat jou dure spullen niet verzekerd zijn en dat zorgkosten nog behoorlijk kunnen oplopen!

 

Informeer bij Roel van Sniekers Financieel Maatwerk voor een reisverzekering.www.sniekersfinancieelmaatwerk.nl

 

Product: Reisverzekering