Voordelige Prijzen | 24/7 Service | 06 - 50 22 83 07 | info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Sniekers Financieel Maatwerk

Omdat iedereen aandacht verdient’

Hypotheek afsluiten in de omgeving van Ittervoort, Limburg of Noord-Brabant

Het afsluiten van een passende hypotheek is juist vanwege het grote aanbod in Limburg en Noord-Brabant een lastige keuze. Daarom is het belangrijk om een onafhankelijke en deskundige vertrouwenspersoon in te schakelen die naast de wet en regelgeving ook een juiste marktkennis heeft en u kan adviseren over alle hypotheekvormen die af te sluiten zijn. Er is geen standaard hypothecaire lening oftewel hypotheek. Vaak bestaat een hypothecaire lening (hypotheek) niet enkel uit een lening. Er komen ook vaak nog andere financieel producten bij kijken zoals bijvoorbeeld een levensverzekering, een spaar- of beleggingsrekening. Dit totaalpakket om een woonhuis te financieren wordt de hypotheekvorm genoemd. U kunt de verschillende hypotheekvormen achter een van de afbeeldingen hierboven vinden.

Een hypotheek is dus geen standaard product, maar u zit er wel voor een paar jaar aan vast. Door onverwachte levensomstandigheden kan het zijn dat uw hypotheek niet meer bij u past. Neem ook dan met een Financieel Adviseur contact op.  Als Onafhankelijk Financieel Adviesbureau laten wij u zien wat -rekening houdend met uw situatie- kan maar ook wat niet mogelijk is. Ons kantoor is gevestigd in Ittervoort en wij bieden onze diensten aan in Limburg en Noord-Brabant
Kunt u de lasten blijven betalen als u of uw partner tijdelijk geen werk heeft? of als u arbeidsongeschikt raakt waardoor uw inkomen daalt? Wilt u in uw woning blijven wonen als bepaalde situaties zich voordoen? Sniekers Financieel Maatwerk laat u zien of de hypotheeklasten nog betaalbaar zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat u in gedachten alleen maar denkt aan uw woning of de verbouwing. Sniekers Financieel Maatwerk is er om u de mogelijkheden te laten zien. Maar ook (als zaken anders lopen dan gepland)  om u erop te wijzen hoe u niet in moeilijkheden komt.

 

Tip: kijk achter iedere foto voor links handige informatie!


– Gaat Door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige Prijzen –

Back to Top