Voordelige Prijzen | 24/7 Service | 06 - 50 22 83 07 | info@sniekersfinancieelmaatwerk.nl

Sniekers Financieel Maatwerk

Omdat iedereen aandacht verdient’

 

U krijgt altijd de beste deal voor uw verzekering!

Sniekers Financieel Maatwerk staat 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden met een lekker warme kop koffie of thee!

Een passende hypotheek vinden kost veel regelwerk en heeft veel regeltjes waarmee u rekening mee moet houden. Ik begeleidt u tijdens het hele proces en werk bovendien met Voordelige Prijzen, ik bied de Allerlaagste Rentes. Ik draag zorg voor Maatwerk dat aansluit op uw levenswensen en biedt u  24/7 Persoonlijke Service. Want het gaat tenslotte om veel geld!

 

Particulier en Zakelijk

Iedereen heeft wel een of meerdere verzekeringen. Sommige verzekeringen zijn verplicht. Bijvoorbeeld de (WA) autoverzekering of de ziektekostenverzekering.
Bij verzekeringen moet altijd gekeken worden welke risico’s u loopt en of u de gevolgen van een schade wel of niet zelf kunt dragen. Bijvoorbeeld de schade die ontstaat doordat u iets stuk maakt van een ander of zelfs ongewild letsel toebrengt. Of u wordt ontslagen en u heeft rechtshulp nodig en daarnaast gaat uw inkomen drastisch omlaag omdat u werkloos wordt.

Wij zijn in de gelegenheid om uw risico’s in kaart te brengen en een passend aanbod te doen op het gebied van schadeverzekeringen. Ook hier hebben wij een uitgebreid aanbod van verzekeraars.

Wij doen dat anders dan vele anderen. Wij kiezen ervoor om ons niet te laten betalen door een verzekeraar. Waarom wij dat doen? Om echt onafhankelijk te zijn. U ziet dat ook terug op de polis. Zo kan het voorkomen dat wij u bij dezelfde verzekeraar een goedkopere premie kunnen bieden met dezelfde voorwaarde. Wat wij wel doen is u een service abonnement aanbieden. Wat u daarvoor krijgt is een onafhankelijke tussenpersoon die er voor u is in geval van schade maar ook al u vragen heeft. Daarnaast krijgt u jaarlijks van ons een controle of de verzekeringen die u heeft tegen betere premie of voorwaarde kan worden afgesloten. Dat doen we voor de verzekeringen die u via onze bemiddeling heeft afgesloten maar ook voor verzekeringen die u elders heeft lopen. Wel zo makkelijk! Klik hier om meer te lezen over onze service abonnementen.

Bereken je premie

U kunt ook zelf uw verzekeringen afsluiten gewoon vanuit uw luie stoel dat noemen we execution only. U kiest zelf de verzekering en bijbehorende voorwaarden die bij u past. U zult dan bij eventuele schade deze zelf moeten verhalen op de aansprakelijk tegenpartij. Wilt u dit niet dan kunt u ons hiervoor inschakelen waarna wij u zullen begeleiden bij het verhalen van de schade. Daaraan zitten kosten verbonden die wij vooraf met u zullen bespreken

Bereken je Premie!

 


 

– Gaat Door waar andere stoppen – 24/7 Persoonlijke Service – Laagste Rentes – Maatwerk – Voordelige Prijzen –

Back to Top